Nerf

ARE YOU READY?

NERF is de nieuwste en intensiefste schietsport voor jong en oud. Coördinatie, uithoudingsvermogen en tactiek spelen een grote rol bij deze nieuwe activiteit. Samen met Blast-Zone zijn wij de uitdaging aangegaan om hier geweldige events en games voor te gaan organiseren. Bekijk de kalender voor de komende events.

Nerf Partijtje

Ben jij op zoek naar een spannende en sportieve groepsactiviteit voor je verjaardagsfeestje partijtje? Boek dan nu een Nerf kinderfeestje! Na uitleg over de Nerf blasters en spelregels delen we de teams in en kiezen zij een favoriete blaster. Onze Arena is speciaal ingericht om een snelle Nerf gameplay mogelijk te maken. We kunnen verschillende speltypes spelen, je kent ze vast wel uit de bekende videogames.

nerf


NERF Blasters

Wij hebben veel verschillende Nerf blasters die jullie mogen uitproberen. Om het speelplezier zo hoog mogelijk te houden hebben we zelf een selectie gemaakt. Je mag natuurlijk ook je eigen Nerf blaster meenemen. Laat je ammo thuis!! Dit om verwarring te voorkomen.

Veiligheid

We schieten met foam pijltjes en balletjes, deze doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie een veiligheidsbril te leen. Dit is om de kans op oogletsel te voorkomen. Bij een Nerf-battle is altijd professionele begeleiding.

Goed om te weten

- Wij verzorgen een compleet ingerichte gymzaal, materialen en begeleiding.
- Jullie verzorgen zelf een drankje en/of een snack om 10 minuten voor of na de activiteit te nuttigen.
- Nerf Battle is een privé sessie, jullie worden niet met andere deelnemers samengevoegd.
- Deelname vanaf 7 jaar.
- Draag bij voorkeur sportieve kleding en sport/gymschoenen.
- Je mag je eigen Nerf meenemen maar laat de ammo/darts thuis.
- Een Nerf feestje duurt 45-60 minuten.
- Adres: Belgielaan 8 in Haarlem (Gymzaal HLC).

nerf_party

nerf_battle

nerf_haarlem

Spring naar toolbar