Privacyverklaring Wesley4motion

Wie zijn wij

Ons website-adres: https://www.wesley4motion.nl

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel : 64921646

E-mail: Wesley4motion@outlook.com

Telefoonnummer: 0637193931

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Artikel 1. Contactinformatie

Voor het maken van een afspraak of maken van een overeenkomst over huur van materialen of maken van een boeking hebben we uw persoonsgegevens nodig. Deze gegevens worden gebruikt voor het maken van een factuur en voor het gebruik maken van het betalingssysteem. De leeftijd van de kinderen is nodig om te kijken of de leeftijd geschikt is voor desbetreffende activiteit.

Artikel 2. E-mail en telefoonnummer

Wesley4motion vraagt u om uw e-mail adres en (mobiele) telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen om de afhandeling in orde te maken. Wesley4motion houdt met u contact over de boeking, bestellingen en afspraken zoals het ophalen en terugbrengen van de gehuurde spullen. Daarnaast voor het beantwoorden van uw vragen of voor andere informatie die voor u en voor ons belangrijk zijn. Dit voor het afhandelen van de borg en evt. spullen die beschadigt of kwijt zijn geraakt door klant. Nadat alles goed is afgehandeld worden de mailgegevens verwijderd (max. duur is 2 maanden).

Artikel 3. Bankgegevens

Betalingen worden verwerkt door onze eigen administratie. Uw gegevens worden goed en veilig bewaard en niet aan derde doorgestuurd. U krijg na bestelling bevestiging over uw betaling/bestelling via de email.

Artikel 4. Foto- en filmmateriaal

Wesley4motion maakt voor verschillende doeleinden gebruik van foto’s en video’s waarop onze activiteiten en/of deelnemers te zien zijn. Dit kunnen zowel administratieve als PR-doeleinden zijn. Wij zullen hiervoor (schriftelijk) toestemming vragen aan deelnemers (16 jaar of ouder) of hun ouders/verzorgers (indien leerlingen jonger zijn dan 16 jaar) voor het gebruik van dit beeldmateriaal.

Artikel 5. Google Analytics

Onze website maakt gebruikt van Google Analytics, dit is om de website te controleren hoeveel bezoekers en waar deze bezoekers vandaan komen. Zo kunnen wij producten beter te promoten of eventueel uit het bestand verwijderen. Tevens dient de controle op voor de veiligheid voor u en voor onze website. Wesley4motion checkt regelmatig de website na op privacy of op onrechtmatige stukken en verwijdert of verandert deze zo nodig.

Artikel 6. Ingesloten inhoud van andere websites

Op deze site kunnen wij ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Artikel 7. Welke rechten je hebt over je data

U zelf heeft altijd recht op het inzien van uw eigen persoonsgegevens, u mag deze veranderen of verwijderen. Dit kan alleen als u kan aantonen dat u de juiste persoon bent. U kunt verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

We vinden uw privacy belangrijk, als u op- en/of aanmerkingen heeft dan horen we dat graag.

“Team Wesley4motion”